ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 Ο Δρ. Γεώργιος Λάμπος είναι Μαιευτήρας, Χειρουργός- Γυναικολόγος, Ειδικός Ανθρώπινης Αναπαραγωγής.

Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο γνωστικό αντικείμενο της Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών (Master) από την Ιατρική  Σχολή ΕΚΠΑ στην ¨Παθολογία Κύησης¨.

Έχει λάβει κατόπιν εξετάσεων Πανεπιστημιακό Δίπλωμα(Diplome Universitaire) στην Αναπαραγωγική Ενδοκρινολογία ,Υπογονιμότητα και την Εξωσωματική στο Πανεπιστήμιο Paris- Saclay, Παρίσι.

Έχει συνεργαστεί με την Κλινική Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής Pederzolli, στην Βερόνα Ιταλίας, λαμβάνοντας πιστοποιητικό διενέργειας λαπαροσκοπικών επεμβάσεων ενώ έχει μεταβεί στο Κέντρο Εξωσωματικής του Νοσοκομείου FOCH στο Παρίσι, όπου είχε την ευκαιρία να εκπαιδευτεί πάνω στις πλέον σύγχρονες τεχνικές Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής (ESHRE) και της
Ευρωπαϊκής Εταιρίας Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας (ISGE), ενώ έχει υπάρξει
μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ιρλανδίας (IMC).

Έχει διατελέσει συνεργάτης της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής  της Β Μαιευτικής Γυναικολογικής  του Πανεπιστημίου Αθηνών στο νοσοκομείο ΑΡΕΤΑΙΕΙΟΝ, υπό τη Διεύθυνση του καθηγητού κου Κρεατσά και του ιατρείου Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας Αναπαραγωγής και Εμμηνόπαυσης  της Γ Μαιευτικής Γυναικολογικής κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ, υπό τη Διεύθυνση του καθηγητού κου Σαλαμαλέκη.

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής σε Ελλάδα και Κύπρο του Διεθνούς Σεμιναρίου
Μαιευτικών Επειγόντων ALSO.

Έχει εργαστεί σαν Ειδικευόμενος Ιατρός στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και στη Μονάδα Εξωσωματικής του ΔΠΘ, υπό την Διεύθυνση του καθηγητού κου Νικολέτου.

Εχει διατελέσει ομιλητής σε Ιατρικά Συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δρ Γεώργιος Λάμπος MD, MSc, PhD

Χειρουργός Γυναικολόγος Μαιευτήρας,

Ιατρός Αναπαραγωγής

Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ

Ξεχωρίζει την επίσκεψή του στη Μονάδα Εξωσωματικής του παγκοσμίου φήμης Νοσοκομείου HADASSA στο Ισραήλ, όπου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την εργασία του.

Έχει επιτελέσει κοινωνικό έργο σαν Εθελοντής Ιατρός στο Κοινωνικό Ιατρείο της Μητρόπολης Περιστερίου, όπως και στα Δημοτικά Ιατρεία του Δ Ιλίου, όπου έλαβε τιμητική πλακέτα για την κοινωνική προσφορά του.

Είναι συνεργάτης της Μονάδας Εξωσωματικής ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών και των Μαιευτηρίων ΙΑΣΩ, ΡΕΑ, ΛΗΤΩ.

 

“Είμαι ευλογημένος που κάνω αυτή τη δουλειά, είμαι υπερήφανος για τον χώρο που έχουμε φτιάξει στο Περιστέρι και ευγνώμων σε όλους τους ασθενείς μου που έχω δει όλα αυτά τα χρόνια. Η υγεία τους είναι το μόνο μας μέλημα.“

Ανακοινώσεις σε Ελληνικά/ Διεθνή Συνέδρια/ Chairing

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ