Ο Γιώργος Λάμπος είναι Χειρουργός- Γυναικολόγος  Μαιευτήρας.

Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο γνωστικό αντικείμενο της Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας.

Έχει λάβει εξειδίκευση στην Ανθρώπινη Αναπαραγωγή και Υπογονιμότητα σε Paris- Saclay, Παρίσι.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών (Master) από την Ιατρική  Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο ¨Παθολογία Κύησης¨.

Είναι συνεργάτης της Μονάδας Εξωσωματικής ΓΕΝΕΣΙΣ

Έχει διατελέσει συνεργάτης της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής  της Β Μαιευτικής Γυναικολογικής  του Πανεπιστημίου Αθηνών στο νοσοκομείο ΑΡΕΤΑΙΕΙΟΝ και του ιατρείου Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας Αναπαραγωγής και Εμμηνόπαυσης  της Γ Μαιευτικής Γυναικολογικής κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας, της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας (ISGE), της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Εμμηνόπαυσης (EMAS), της Ελληνικής Μαιευτικής Γυναικολογικής Εταιρίας, της Ελληνικής Εταιρίας Μαιευτικού και Γυναικολογικού Επείγοντος καθώς και της Ελληνικής Εταιρίας Ρομποτικής Χειρουργικής στη Γυναικολογία. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Κολλεγίου Μαιευτήρων Γυναικολόγων.

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής σε Ελλάδα και Κύπρο του σεμιναρίου Μαιευτικών Επειγόντων ALSO που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Β Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει λάβει μετεκπαίδευση στο αντικείμενο της Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής συμμετέχοντας στη λειτουργία εξειδικευμένων κέντρων Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής και παρακολουθώντας αριθμό σεμιναρίων και μετεκπαιδευτικών μαθημάτων  σε Ιταλία και Γερμανία.

Το ενδιαφέρον του εστιάζεται σε θέματα γυναικολογικής ενδοκρινολογίας, υπογονιμότητας και αναπαραγωγής, όπως και στην χειρουργική αντιμετώπιση τους, στην γυναικολογική ενδοσκόπηση (λαπαροσκόπηση και υστεροσκόπηση)  καθώς και σε θέματα παθολογίας τραχήλου και κολποσκόπησης.

Είναι συνεργάτης των μαιευτηρίων  Λητώ και Ρέα.

bioimage

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Ο Ιατρός δέχεται καθημερινά κατόπιν ραντεβού

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τα τελευταία μας νέα, άρθρα και δημοσιεύσεις.

* Απαιτούμενα πεδία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Αιμιλίου Βεάκη 45 & Δελφών 18   
    Περιστέρι, 12134

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 210 577 0010

6944 732 764

Facebook