Βραβεία Αριστείας Υγείας SALUS INDEX AWARDS
Τιμητική Διάκριση
"Best Practice in Medicine 2019"

Είναι μεγάλη μου τιμή η απονομή της Τιμητικής Διάκρισης Best Practice in Medicine 2019 των Ετήσιων Βραβείων Αριστείας της Υγείας SALUX AWARDS.

"Είμαι ευλογημένος που κάνω αυτή τη δουλειά, είμαι υπερήφανος για τον χώρο που έχουμε φτιάξει στο Περιστέρι και ευγνώμων σε όλους τους ασθενείς μου που έχω δει όλα αυτά τα χρόνια. Η υγεία τους είναι το μόνο μου μέλημα."

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάννια, την Τετάρτη 06 Νοεμβρίου παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια και Υφυπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, θεσμικών φορέων και εκπροσώπων των μεγαλύτερων εταιρειών στον χώρο της Υγείας.

Στο περιθώριο της βραδιάς ο Δρ. Γεώργιος Λάμπος έδωσε συνέντευξη όπου αναφέρθηκε στα προβλήματα της υπογεννητικότητας και της υπογονιμότητας στην Ελλάδα, τον ρόλο της Εξωσωματικής Γονιμοποίησης και τις εναλλακτικές λύσεις για την αντιμετώπιση της υπογονιμότητας, στον προεμφυτευτικό γενετικό έλεγχο και την δωρεά ωαρίων.

Δείτε εδώ την συνέντευξή του.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την διοργάνωση της βραδιάς μπορείτε να δείτε εδώ.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Ο Ιατρός δέχεται καθημερινά κατόπιν ραντεβού

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τα τελευταία μας νέα, άρθρα και δημοσιεύσεις.

* Απαιτούμενα πεδία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Αιμιλίου Βεάκη 45 & Δελφών 18   
    Περιστέρι, 12134

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 210 577 0010

6944 732 764

Facebook