50891658 10216849680266350 2774646540772311040 n22

Ευχαριστώ την Οργανωτική Επιτροπή για την πολύ τιμητική συμμετοχή μου σαν Ομιλητής στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας που πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο, 26-27/01 στην Αθήνα.


Αναφερθήκαμε στα αυξημένα επίπεδα των ορμονών που ονομάζονται Ανδρογόνα, όπως για παράδειγμα συμβαίνει στο Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών, και εστιάσαμε στις συνέπειες του συνδρόμου στην πορεία της εγκυμοσύνης, στην υγεία της επιτόκου και στο αν αυτό μπορεί να επηρεάσει την υγεία του νεογνού, με λίγα λόγια στο συνολικό Περιγεννητικό αποτέλεσμα.

Μεγάλη μου τιμή η συμμετοχή σαν κεντρικός ομιλητής στο Παγκόσμιο Συνέδριο Reproduction Fertility 2019, που θα πραγματοποιηθεί φέτος τον Απρίλιο στο Abu Dhabi. Η ομιλία μου θα αφορά την διαχείρηση των επαναλαμβανόμενων αποβολών, τόσο μετά την αυτόματη σύλληψη όσο και μετά από την Εξωσωματική Γονιμοποίηση και την χρήση της Προεμφυτευτικής Διάγνωσης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πρόγραμμα

Η τοξοπλάσμωση είναι μια λοίμωξη που μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνη για το μωρό. Για την προστασία του είναι απαραίτητες οι προληπτικές ιατρικές εξετάσεις της μέλλουσας μητέρας και η τήρηση των κανόνων υγιεινής.

Περισσότερα...

Με μεγάλη υπερηφάνεια και βαθύ αίσθημα τιμής, το Πανεπιστημιακό Πτυχίο της εξειδίκευσης στην Υπογονιμότητα και την Ενδικρινολογία της Αναπαραγωγής, υπό την αιγίδα της Γαλλικής Δημοκρατίας. 12 επιτυχόντες, ανάμεσά τους και ένας Έλληνας....

Πολύ ενδιαφέρον και επικοδομητικό το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Στειρότητας το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη  09 με 11 Δεκεμβρίου.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους συναδέλφους από την Θεσσαλονίκη για την άψογη φιλοξενία!

Περισσότερα...

Mια νεαρή μητέρα ρώτησε τον Αϊνστάιν τι θα μπορούσε να κάνει για να προετοιμάσει καλύτερα το πεντάχρονο παιδί της για το σχολείο και τη ζωή. Ήρεμος και χαμογελαστός, ο μεγάλος φυσικός της απάντησε: «Να του λέτε παραμύθια». «Καλά τα παραμύθια, αλλά τι άλλο;» απόρησε η νέα μητέρα.

Περισσότερα...

Ευχαριστώ την οργανωτική επιτροπή και τον πρόεδρο Καθ κο Κρεατσά για την τιμητική πρόσκληση να είμαι ομιλητής στο Διεθνές Συνέδριο που διοργανώνεται αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα, 11th Athens Congress on Women's Health and Disease.

Περισσότερα...

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ» (www.fainareti.gr) οργανώνει ημερίδα στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου

Περισσότερα...

Ευχαριστώ τον καθηγητή Dominique De Ziegler για την μεγάλη τιμή να με δεχτεί δίπλα του και την ομάδα του εργαστηρίου της Εξωσωματικής για την απρόσκοπτη συνεργασία και τις 4 φορές που βρέθηκα φέτος, για περισσότερο από 2 μήνες, στο Παρίσι. Οι εμπειρίες που αποκόμισα είναι μοναδικές. Η συνεργασία μας θα συνεχιστεί.

Περισσότερα...

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Ο Ιατρός δέχεται καθημερινά κατόπιν ραντεβού

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τα τελευταία μας νέα, άρθρα και δημοσιεύσεις.

* Απαιτούμενα πεδία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Αιμιλίου Βεάκη 45 & Δελφών 18   
    Περιστέρι, 12134

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 210 577 0010

6944 732 764

Facebook